banner_wexaltrans
Wexal Trans - experienta, profesionalism

Ne face o deosebită plăcere să vă prezentăm compania noastră WEXAL TRANS SRL.
Suntem o societate cu capital privat, care are ca principal obiect de activitate importul de utilaje si echipamente pentru constructii, reparatii utilaje, transport agabaritic cu trailer,inchirieri macarale..
Deşi s-a scurs doar 9 ani de la infiinţare, compania noastră şi-a găsit un loc pe piaţa specializată:  comercializarea utilajelor şi echipamentelor second-hand īn diferite domenii de activitate : construcţii, intreţinere de drumuri, etc. precum şi in intreţinerea acestora – service in garanţie si post-garanţie, transport .
Utilajele comercializate provin de la companii de renume şi cu tradiţie din Comunitatea Europeană – Germania, Franţa, Olanda, Suedia, etc., fiind achiziţionarte de noi, facută revizia şi apoi revāndute.
Faptul că tratam cu respect clientul, că asigurăm garanţie şi postgaranţie la utilajele livrate, ne-au impus ca una din firmele de prestigiu din acest domeniu.
Bazaţi pe experienţa acumulată, suntem convinşi că la noi veţi găsi  ceea ce căutaţi : calitate germană la preţuri romāneşti.
Pentru orice detalii şi propuneri nu ezitati să ne contactaţi !

 

[Home] [Despre noi] [Transport] [Oferta] [Oferta speciala] [Contact]
banda_wexal